PROGRAM PEMBANGUNAN KORPORAT

Bagaimana program ini mampu menjadikan anda seorang yang  LEBIH BAHAGIA, SEMANGAT YANG BERKOBAR- KOBAR UNTUK MENCAPAI IMPIAN DAN MATLAMAT HIDUP.

 

Ustaz Azki Hafizi, Pengasas Smart Triple IQ yang berpengalaman lebih 11 tahun dalam pembangunan Organisasi Korporat akan membongkarkan punca atau ‘IBU’ kepada masalah dalam permasalahan atau kesulitan yang sering dihadapi oleh anda semua dan memberi solusi yang terbaik serta terbukti berkesan untuk meraih kehidupan yang penuh dengan ketenangan , semangat, kebahagiaan dan sentiasa yakin menempuhi hidup seharian.

Membantu anda menemui IBU kepada permasalahan hidup yang kerap kali berlaku dalam kehidupan anda.

Memberi teknik untuk anda memaksimumkan potensi diri, keluar dari kepompong yang menghalang anda untuk berkembang ke tahap yang lebih luar biasa.

Membantu anda untuk menilai diri melalui kaedah muhasabah Imam Al-Ghazali.

Memberi panduan langkah demi langkah melalui kaedah ‘Kaunseling’ bagi masalah hubungan dengan diri, pasangan, keluarga, rakan sekerja serta masyarakat sekeliling.

Membekalkan anda dengan tugasan ‘dalaman’ untuk proses transformasi diri yang boleh diaplikasi dalam sepanjang kehidupan anda.

Menyedarkan dari lamunan fantasi yang mampu melonjakkan potensi diri kearah yang lebih jauh melalui kaedah SENTUHAN JIWA.

 

 “Apabila melihat kejayaan orang lain,ANDA juga impikan kejayaan yang sama dengan mencuba pelbagai ilmu  melalui kursus- kursus motivasi, NAMUN semangat dan minda positif diri itu hanya kekal untuk beberapa hari sahaja, AKHIRNYA anda kembali ke tahap yang sama disebabkan ‘IBU MASALAH’ dalam kehidupan anda tidak buang dari dalam diri anda.”

 

Bagaimana untuk terus hidup dengan penuh kebahagiaan, bersemangat, tenang serta penuh dengan cita- cita yang bakal diraih jika anda terus kekal begini?

 

Anda serta ORGANISASI anda perlukan TRANSFORMASI DIRI!!!

“ Melalui PPK ini, saya telah  membina sebuah fenomena yang positif untuk mewujudkan revolusi jiwa produktif bukan sahaja membantu diri sendiri, malah AURA POSITIF mampu disebarkan kepada orang sekeliling anda”

– Ustaz Azki Hafizi (UAH)

 

Apakah PPK ini?

PPK atau Program Pembangunan Korporat ini merupakan:

Program yang bakal mendedahkan formula-formula transformasi diri yang distruktur secara sistematik untuk mengakses potensi diri tanpa batas, yang menjadi pemangkin untuk perubahan positif diri dan kehidupan anda.

 

Program ini juga merungkai punca aura negatif yang wujud dalam diri anda yang tidak dipadamkan  yang sering kali menimbulkan kemurungan, keresahan , kekecewaan, trauma hingga seringkali anda menyalahkan  diri sendiri dan orang sekeliling. Semua  ini boleh menjurus kepada kerosakan fizikal seperti masalah obesiti, tekanan darah tinggi, kencing manis, sakit lutut dan segala macam sakit fizikal yang lain.

Pendekatan program yang unik menggabungkan 3 elemen antaranya:

Sabar Sebentar, Allah suka orang yang bersabar...

BERITA BAIK UNTUK SEMUA!!!

Dapatkan koleksi lebih 50 Artikel Pembangunan Jiwa dan Motivasi yang telah memberi kesan terbaik daripada Cr. Ustaz Azki HAfizi secara PERCUMA!!!
Langgani Artikel Motivasi diri dan Pembangunan Jiwa dari Cr. Ustaz Azki Hafizi secara PERCUMA!!!
LANGGAN DI SINI